دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

درخواست ۲.۸ میلیارد دلاری سازمان ملل برای کمک به فلسطینیان

سازمان ملل در نظر دارد یک بودجه ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری برای غزه و کرانه باختری درخواست کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 17
کد خبر: ۲۳۶۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، جنگ غزه تاکنون بیش از ۱۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار به این باریکه خسارت وارد کرده است. این در حالی است که مقامات صهیونیست با محدود کردن محل درآمد‌های تشکیلات خودگردان، کرانه باختری را نیز در آستانه ورشکستگی کامل اقتصادی قرار داده اند. با این وجود، نهاد‌های بین المللی به دنبال راهکاری برای حل این بحران هستند.

 

به گزارش الجزیره، سازمان ملل قرار است فردا (چهارشنبه) درخواستی جهانی برای تامین مالی کمک‌ها برای فلسطینیان مطرح کند.

 

براساس اعلام مقامات این نهاد، سازمان ملل از اهدا کنندگان بین المللی خواهد خواست ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار برای کمک به غزه و کرانه باختری برای سال جاری میلادی اختصاص دهند.

 

اندرو دی دومینیکو، مدیر دفتر هماهنگ کننده کمک‌های بشردوستانه برای فلسطین با اشاره به شرایط اسفناک غزه به دلیل جنگ فعلی از سوی رژیم صهیونیستی، خاطر نشان کرد: بدیهی است ۹۰ درصد از این کمک‌ها به غزه اختصاص خواهد یافت.

 

وی خاطر نشان کرد: طرح اولیه برای سال ۲۰۲۴، ۴ میلیارد دلار بود، اما با توجه به توانایی محدود توزیع کمک‌های بشردوستانه، بودجه درخواستی کاهش یافت.

 

رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر سال گذشته میلادی، محدودیت‌های شدیدی را برای سازمان‌های بشردوستانه به ویژه آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعمال کرده است.

 

آنروا که اصلی‌ترین سازمان بشردوستانه فعال در غزه محسوب می‌شود اکنون به دلیل اتهامات مقامات صهیونیست منابع مالی اهداکنندگان غربی را از دست داده، و نیز اجازه فعالیت برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به شمال غزه را ندارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر